З'явилися версії щодо розстрілу байкера у Києві (відео)

Застрелив і поїхав далі. Шокуючий злочин - у Києві. На очах у десятків людей холоднокровно вбили байкера просто верхи на мотоциклі. Чи були це випадкові дорожні розбірки, чи спланований розстріл? Як причетний до злочину відомий спортсмен? І чому не врятували чоловіка, якого поранили просто навпроти лікарні? Репортаж із місця подій - ми покажемо сліди ймовірного вбивці.

Поліцейська стрічка, закривавлений носовичок, використані медичні перев'язочні пакети. Лише під ранок це місце на столичному Харківському шосе залишили експерти та оперативники. Правоохоронці шукали зачіпки, аби вийти на слід злочинця. Тут сталося холоднокровне вбивство.

Анатолій одним із перших побачив пораненого байкера на траві. Кинувся його рятувати тим, що потрапило під руку, адже з тіла чоловіка просто бив струмінь крові.

Очевидці були приголомшені. Таких ран, кажуть, наживо ще не бачили. За версією свідків, мотоцикліст і легковик не поділили дорогу. І тоді з машини пролунали постріли.

До прибуття машини швидкої, люди, як могли, самотужки намагалися врятувати пораненого. Медики таки приїхали, але було вже запізно.

Свідки розстрілу в один голос стверджують, що підозрюваний втік на жовтому Сеаті. Після розстрілу легковик додав газу і немов розчинився у потоці машин. Натомість, друзі та родичі вбитого провели своє розслідування і переконані: до вбивства байкера може бути причетний екс-чемпіон світу з сумо Дмитро Слепченко До речі, цей кремезний чоловік уже не вперше потрапляє у поле зору поліції. Спортсмена помічали у сутичках біля дільниці під час виборів 2012-го. Слідчі це припущення не коментують, посилаючись на таємницю слідства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення