З'явилося відео, як хасиди біля Умані знущаються над тваринами (відео)

Приголомшливі кадри шокували людей. З'явилося відео, як біля Умані хасиди знущаються з тварини. Вони прив'язали коня до автомобіля і нібито тягали по трасі. Обурені очевидці викликали поліцію. Правоохоронці зараз розслідують цей інцидент. Наші журналісти вже розшукали того самого коня, аби з'ясувати, в якому він стані.

Це відео на трасі Київ-Одеса, поблизу Умані. Кінь, прив'язаний до дорогого позашляховика БМВ не міг не привернути увагу. Тим більше, тварина лежала просто на проїжджій частині. За кермом джипа були хасиди

Після появи жорстокого відео інтернет вибухнув обуренням! Люди вимагали суду Лінча! В поліції відкрили кримінальне провадження - за знущання з тварини.

Знімальна група Надзвичайних новин розшукала постраждалого коня. Цього чорного красеня звуть Малюк. Йому два роки. Тварину доглядає Максим. Згадує, як під час прибирання відв'язав коней і вони втекли. Розшукали їх уже за містом, на трасі.

Коли Малюка знайшли, він, начебто, почав пручатися. Тож власники, на яких працює Максим, не знайшли нічого кращого, ніж прив'язати тварину до свого автомобіля.

Нині доглядальник заспокоює всіх, хто хвилюється за тварину. Кінь - удома: живий і здоровий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення