Де купити світлодіодні лампи в Харкові

Питання про обмеження споживання енергоресурсів постає все частіше, адже електрика постійно дорожчає. Раціональним рішенням є застосування інноваційних технологій, де в якості джерел штучного освітлення використовуються світлодіоди.

Йдеться про LED лампи, адже перейти на більш економічний тип освітлення варто кожному. Різноманіття варіантів дає можливість встановлювати їх в будь-яких стандартних світильниках - люстрах, бра, торшерах тощо.

Світлодіодні лампи в Харкові: вибираємо потрібну модель

Світлодіодні лампи в Харкові можна придбати в інтернет магазині Ledstorm. Вони абсолютно екологічні (не містять ртуті або інші отруйні речовини), безпечні у використанні, не нагріваються і не лопаються при включенні, мають тривалий термін служби.

При купувлі важливо звертати увагу на такі параметри як потужність, робоче живлення, тип цоколя, розміри і форму.

Потужність - цей параметр визначає не тільки економічність, але і впливає на яскравість світла. Аби не помилитися з вибором, пам'ятайте: потужність світлодіодної лампи має бути в 6-8 разів нижчою за потужність звичайної лампи розжарювання.

Наприклад, 9Вт LED лампи дорівнюють 75Вт лампи розжарювання, 15Вт = 100Вт, 6Вт = 45Вт, 3Вт = 20Вт.

Робоче живлення є в 4V, 12V і 220V. Вибір напруги залежить від місця встановлення лампи. Наприклад, для декоративних світильників підійде напруга 4V, для вбудованого освітлення - 12V.

На сьогодні виробники LED ламп випускають моделі на будь-який тип цоколя, адже він повинен зі 100-відсотковою точністю відповідати патрону світильника.

Найбільш поширені в побуті типи різьбового цоколя мають діаметр 27 і 14 мм (це Е 27 і Е 14 - для «міньйона»). В промисловому і вуличному освітленні використовують Е 40. Є також штиркові цоколі з маркуванням G, другі за популярністю - G4, G13 і ін. Поворотні цоколі Т - Т12, Т8 і т.д.

На сайті наявні також рідкісні моделі, призначені для патронів з нестандартною формою: S - софітних, P - фокусуючих, R - з «втопленим» контактом, B - штифтових.

Розмір і форму обираєте на свій смак. Головне, аби лампа гармоніювала з дизайном світильника.

LED лампи купити в Харкові

Сьогодні споживачеві доступні світлодіодні різних форм і розмірів. LED лампи купити в Харкові можна для побутового, вуличного і промислового освітлення. На сайті Ledstorm.ua представлені стандартні грушоподібні і кулясті варіанти, вироби у формі свічки і «свічки на вітрі», капсульні, рефлекторні і циліндричні моделі з різноманітними колірними відтінками.

Широкий асортимент, низькі ціни та висока якість продукції порадують кожного покупця.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)