Гендиректор «DreamTown» вбив людину, але справу можуть зам'яти (відео)

Генеральний директор ТРЦ "DreamTown" Давид Джинчарадзе може уникнути покарання за ДТП, в якій загинула людина. Винуватець ДТП знаходиться у лікарні через отримані травми. Натомість поліція у цій справі лише змінює слідчих.

12 вересня біля одного зі столичних торгівельних центрів сталася страшна аварія. Давид Джинчарадзе на своєму "Volkswagen Touareg" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Hyundai Getz", водій якого загинув на місці. У Сергія Лозанюка залишились дружина та син.

"Він їхав додому, подзвонив мені десь о пів на п'яту", - згадує жінка загиблого Рима.

За словами свідків ДТП, після зіткнення з позашляковиком шансів на життя у Сергія не було. Люди, що бачили аварію, одразу назвали винуватцем водія джипа.

"Водій джипа вискочивна зустрічну смугу. Зараз починають з'являтися якісь свідчення, які суперечать реальним подіям, і я боюся, що цю справу можуть зам'яти", - говорить свідок ДТП Олександр Фролов.

Рідні загиблого бояться, що директор ТРЦ може уникнути покарання. Тож журналісти "Надзвичайних Новин" спробували відшукати його у самому закладі, але як виявилося, Давида Джинчарадзе не бачили на робочому місці з моменту ДТП. Помічниця гендиректора запевнила журналістів, що він перебуває у медзакладі на лікуванні і від слідства переховуватися не збирається.

"Зараз ви не можете з ним зустрітись, бо він знаходиться на лікуванні. Йому потрібен час, аби реабілітуватись після цього випадку", - сказала помічниця гендиректора Людмила.

Поки журналісти зайнялися розслідуванням інциденту, слідчий вийшов на зв'язок із рідними загиблого. Але те, що почули рідні, їх шокувало: свідки ДТП досі не опитані, а місцезнаходження іншого учасника ДТП невідоме. Натомість співробітниця відділу комунікації ГУ НП в м. Києві Ірина Левченко це спростовує.

"Водій автомобіля "Volkswagen Touareg" також отримав травми і зараз перебуває на стаціонарному лікуванні у медичному закладі. Від слідства він не переховується. Наразі уже призначені автотехнічна та транспортно-трасологічна експертизи",- говорить співробітниця.

Ця справа має чимало спільного із трагічною ДТП, в якій загинув відомий репер Ларсон. Аварія трапилася 17 вересня рік тому. Співака, який їхав на своєму мотоциклі, збила на позашляховику класу "люкс" лікар-спеціаліст і керівник клініки "Альтера" Ірина Скляренко. За словами свідків ДТП, вона навіть не вийшла з машини, аби перевірити стан потерпілого. А доки слідчі починали розслідування, зі штрафмайданчика зник головний речовий доказ - дорогий джип. А сама Ірина закрила свою клініку та втекла за кордон.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)