Подвійні кільця зі срібла витончена краса

Красиві прикраси підкреслюють індивідуальність і висловлюють характер жінки. Кільця тисячоліттями залишаються улюбленими жіночими аксесуарами. Сьогодні від достатку цих виробів розбігаються очі.

Яке прикраса вибрати, щоб підкреслити свою красу і слідувати тенденціям сучасної моди? Рекомендуємо звернути увагу на подвійні кільця. Вони виглядають незвично, дорого й оригінально.

Особливості аксесуарів

Такий різновид кілець виникла задовго до наших днів. Красуні Стародавньої Азії носили ці прикраси в якості оберегів. Жінки вірили, що вироби захищають від пристріту і інших видів негативного впливу. Сьогодні ці аксесуари носять, щоб підкреслити свою красу і зробити стиль яскравіше.

Подвійне кільце https://minimal.com.ua/product-category/aring/attribute-koltsa-dvojnye/, зроблене зі срібла, може бути декількох типів. Цю ювелірну продукцію умовно поділяють на такі види:

  1. Надіваються на один палець. Моделі виготовлені з двох елементів, з'єднаних між собою. Іноді складові частини прикрашені камінням або іншим декором.
  2. Вироби на два пальця. Вони з'єднуються в певній точці. Найчастіше ці моделі мають відкриту ділянку на лицьовій частині. Вони можуть з'єднуватися фігурним елементом з дорогоцінного металу або тонким ланцюжком.
  3. Фаланговом моделі. Зроблені з двох кілець, одне з яких надягають на підставу пальця, а друге - на фалангу. Найчастіше такі вироби з'єднані ажурною ланцюжком.

Продукція випускається у всіх можливих стилях. Особливо виграшно виглядають етнічні мотиви, ажурні і флористичні орнаменти. Шанувальниці класики завжди знайдуть безліч цікавих рішень, які залишаться актуальними через багато років.

Переваги прикрас

Подвійні ювелірні кільця мають багато плюсів в порівнянні зі звичними всім одинарними моделями. Основні переваги цих виробів:

Експериментуйте зі своїми образами за допомогою красивих дорогоцінних виробів.

Розкішний дизайн

Особливість більшості подвійних моделей - благородний і оригінальний вигляд. Для їх створення дизайнери надихаються складними орнаментами, поєднують етнічні та рослинні мотиви. В результаті вироби виходять нестандартними і такими, що запам'ятовуються. Імовірність зустріти дівчину в такому ж кільці, як у вас, буде набагато нижче, ніж при покупці одинарної моделі.

Срібло - благородний, але ненав'язливий метал. Прикраси з нього не будуть виглядати надмірно кричущими, навіть якщо ви виберете масивні моделі. Холодний відтінок срібла доречно виглядає не тільки на святах і повсякденних прогулянках, але і в офісі.

Подвійні ексклюзивні моделі виділять вас з натовпу, покажуть любов до експериментів і вміння створювати цілісний образ, що запам'ятовується. Прикрашайте себе вишуканими обручками і викликайте загальне захоплення!

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному
21:00Шкільний двірник з лютого до березня ґвалтував двох 13-річних хлопчиків: фото 25-річного педофіла
20:00Біля Львова інспекторка податкової збила двох 13-річних дівчат на електросамокаті, діти травмовані

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)