Скандал у супермаркеті: покупець звинувачує охорону у побитті (відео)

Чоловік зробив зауваження касиру супермаркету, після чого, як він каже, його почали бити охоронці супермаркету. Пізніше до побиття нібито долучився працівник ДСО. У самому магазині та в поліції охорони це заперечують і мають свої версії інциденту, а відео з камер спостереження показувати категорично відмовляються, посилаючись на таємницю слідства.

Як розповідає Анатолій, він зробив зауваження касиру щодо відсутності цінників на товарах та непрацюючих вагів. Після цього, за словами чоловіка, до нього підбігла охорона супермаркету і почала бити його по голові та тулубу.

«Я зробив зауваження касиру, з охоронцями не спілкувався. Потім підійшли до мене охоронці і один з них до мене смикнувся. Я його запитав, чого він до мене так говорить, і потім затягли мене в кабінет. Там били ногами, стрибали по мені, все тіло всередині болить. Вони просто бігали по мені», - розповідає Анатолій.

Далі, за словами Анатолія, до супермаркету приїхала поліція охорони і побиття продовжилось.

«Працівник ДСО мене вдарив. Він зразу зайшов, нічого не говорив», - каже Анатолій.

Чоловіка в супермаркеті протримали годину, і весь цей час його в машині чекала дружина.

«Я побачила, що у нього вся курточка в крові, штани в крові, обличчя все розбите. Він прибіг в машину, я його закрила в ній. І вийшла з машини. Вони почали смикати двері і казали, щоб він виходив до них», - каже дружина Яна.

Дружина відвезла Анатолія додому, а вже звідти швидка забрала чоловіка до лікарні і зараз він знаходиться на обстеженні у відділенні нейрохірургії. Зараз медики з’ясовують, наскільки серйозні у постраждалого травми голови.

«У цього чоловіка є зовнішні ознаки травм на голові, грудній клітці. Із сьогоднішнього дня будуть проводитися дообстеження», - каже лікар-нейрохірург Рівненської центральної міської лікарні Віктор Демчук.

Натомість у супермаркеті, де все відбулося, мають свою версію інциденту і розповідають, що чоловік був п’яним і почав чіплятися до дівчини-касира через нібито непрацюючі ваги.

«Дівчина-касир трошки має вади із мовою, шипиляє. І цей чоловік чи не зрозумів, чи не схотів зрозуміти і почав кричати на неї, грубити їй, обзивати. Його попросили пройти, він почав грубо себе вести» - каже відповідальний за охорону супермаркету Василь Валькевич.

Діана, та сама дівчина-касир, запевняє, що на всі претензії чоловіка відповіла чемно. Натомість у відповідь отримала від чоловіка суцільну лайку.

«За мої слова він почав мене ображати, говорити що я хамка, грубіянка», - каже Діана.

У супермаркеті після інциденту розпочали внутрішню перевірку. А обох правоохоронців, які нібито побили клієнта, відсторонили від роботи. Натомість у поліції охорони, яку Анатолій також звинувачує у його побитті, слова чоловіка заперечують і запевняють: коли приїхав наряд ДСО, чоловік уже був у синцях.

«Як виявилося, дана особа вже перебувала з тілесними ушкодженннями, синці були в області обличчя. Матеріалів, які б підтверджували, що наш працівник наніс ці тілесні ушкодження, не виявлено», - каже командир батальйону поліції м. Рівне Олександр Мацалко.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження та опитують свідків інциденту. Багато деталей могли б показати записи з камер спостереження, які є в супермаркеті, однак ні адміністрація закладу, ні правоохоронці оприлюднювати їх відмовляються, посилаючись на таємницю слідства.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
19:47На Житомирщині чоловік застрелив свою 7-річну дитину, дружину, а потім і себе (відео)
18:35У США поліцейські застрелили учня, який прийшов до школи зі зброєю
17:23У Києві дівчина викинулась з 14-поверху і вбила перехожу жінку (фото)
17:08В Угорщині під час сварки вбили українця: подробиці
16:58У центрі Києва чоловіка на смерть придавило бетонною плитою, що зірвалась (фото)

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)