За перевезення дітей без автокрісел ввели штраф. Як правильно вибрати даний девайс

Кожна сім’я прагне бути досконалою у догляді за малюком, ставлячи перед собою масу завдань для комфорту та безпеки дитини. Однією з таких умов є безпечне пересування автомобілем, який має бути оснащеними дитячим автокріслом.

Більше того, для тих, хто з якихось причин сумнівався у його доцільності, наприкінці осені ввели штраф у 510 гривень. Відповідно до нового порядку, перевозити в машині дітей віком до 12 років та зростом до 145 сантиметрів без спеціальних засобів, які дозволяють зафіксувати дитину ременями безпеки, заборонено.

Тож автокрісла стили необхідністю. І вибирати девайс, який захищатиме життя та здоров’я дитини, звичайно ж, варто у перевірених магазинах та мережах.

Автокрісла, що представлені на сайті https://antoshka.ua/avtokresla.html передбачені для різних вікових категорій, так як дитина росте і вага тіла змінюється, а безпека - це найголовніше незалежно від віку і статі.

Як же зрозуміти, яке крісло потрібне саме вашій дитині?

Магазин Антошка пропонує автокрісла категорій від новонароджених до дітей 12-14 років. На сайті мережі магазинів антошка розміщено зручний каталог, з допомогою якого вибрати річ, яка підходить за всіма параметрами саме вашому малюкові не складно враховуйте - категорію, ціну, вік дитини, торгову марку чи бренд, кріплення в автомобіль, вагу дитини, наявність в магазинах, які цікавлять вас.

Автокрісла для дітей бувають: Всі ці види автокрісел та аксесуарів до них можна придбати в магазині Антошка. Дана мережа користується популярністю серед населення, тому і активно розвивається - вони представлені в багатьох містах країни- Дніпро, Київ, Кривий Ріг, Львів. Одеса, Харків, Івано - Франківськ, Ужгород, Чернівці, Вінниця, Запоріжжя, Буча, Рівне, Полтава, Чорноморськ. Якщо так сталося, що у вашому місті не відкрито мазину, маєте можливість замовити необхідну річ через інтернет.

В магазині постійно діє система знижок та акцій на дитячі товари відомих брендів. Їх можна відсортовувати за популярність та ціною, спочатку нові чи акційні.

Необхідний товар доставляємо кур'єром на вказану адресу, сервісом Нова пошта або самовивіз із магазину, до того ж, якщо сума замовлення перевищує 2000 грн, то доставка БЕЗКОШТОВНА. А якщо не досягає, то вартість всього 50 грн.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
23:06Погрожував дитбудинком: дівчинку з 11 років цілих 6 років ґвалтував рідний дядько
22:4014-річна дніпрянка може сісти на 7 років, бо стріляла у 17-річну дівчину в кафе: відео моменту
22:26 На трасі біля Кривого Рогу авто збило на смерть жінку на пішохідному переході (фото)
21:34На Дніпропетровщині хотіли вбити багатодітну сімʼю: з’явились подробиці розправи і відео
20:42Вилізла на стілець на балконі: у Києві 2-річна дівчинка випала з багатоповерхівки (фото)

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)