На Одещині розшукують підозрюваних у викраденні людини (фото)

Головним управлінням Національної поліції в Одеській області розшукуються особи, які підозрюються у викраденні людини з метою отримання грошових коштів.

При отриманні будь-якої інформації про місце перебування вказаних осіб просимо повідомити за номерами: 048-731-43-95 (Слідче управління ГУНП) 097-644-74-41, 048704-00-70 (Департамент карного розшуку Національної поліції).

Айдаміров Султанбек Вахаєвич, 10 жовтня 1961 року народження, чеченець за національністю, громадянин України, який офіційно не працевлаштований, на території України проживає на зйомних квартирах.

Мирошниченко Сергій Анатолійович, 23.12.1971 року народження, уродженець м. Одеси, українець за національністю, громадянин України, раніше не судимий.

Бібулатов Зельбухар Русланович, 18.02.1982 року народження, уродженець РФ Чеченська республіка, зареєстрований Російська Федерація, Чеченська республіка, громадянин Російської Федерації, місце постійного проживання на території України не має, раніше не судимий.

Дагієв Асланбек Сайпудінович, 18.05.1980 року народження, уродженець РФ Чеченська республіка, чеченець за національністю, громадянин Російської Федерації, місце постійного мешкання та реєстрації на території України не має, раніше не судимий.

Дараєв Саід-Магомедович, 26.10.1981 року народження, уродженець РФ Чеченська республіка, чеченець за національністю, громадянин Російської Федерації, постійного місця проживання на території України не має, раніше не судимий.

Ісаєв Елі Умарович, 04.06.1986 року народження, уродженець м. Грозне, чеченець за національністю, громадянин Російської Федерації, постійного місця проживання на території України не має, раніше не судимий.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
22:30Двоє "героїв сво" з зони зарізали таксиста у Криму, щоб викрасти його авто: подробиці і фото
22:00"На бруківці валяються мізки": у Києві чоловік викинувся з вікна і розбився вщент (відео)
21:43У Дніпрі 17-річна дівчина повісилась на мотузці від штор, її знайшли батьки
21:23У Києві біля Гідропарку в масовій ДТП загинула 1,5-річна дитина, вагітна жінка та чоловік у важкому стані (фото, відео)
20:56Харків весь у диму після ударів, кількість загиблих і постраждалих невпинно зростає (фото)

Актуальні статті

Більше публікацій
«руський мир» в українському спорті
Звела рахунки з життям українка, у якої на війні загинула близька людина: фото передсмертної записки і відео
Нестача сну у ранньому віці призводить до ризику розвитку алкоголізму
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка