Де прибрати якісні спортивні товари

Якісний одяг та взуття - це одна з основ здоров'я. Через речі низької якості людина може отримати серйозні проблеми зі здоров'ям, які на перший погляд малопомітні, а з часом починають неабияк даватись в знаки. Особливо це актуально для спортивного одягу та взуття, що має стійко витримувати великі навантаження. Одак де в такому разу придбати якісні варіанти? Відповідь є - це Sportmaster, де кожен охочий знайде найпопулярніші спортивні товари високої якості за найкращими цінами.

Які спортивні товари пропонує Спортмастер

На сайті магазину представлені такі категорії товарів:

На сайті магазину також завжди в наявності товари для туризму, спорту та активного відпочинку, що сприяє оздоровленню суспільства в цілому та кожного окремо. Клієнти магазину переконалися, що для Спортмастеру якість товарів - це приоритет №1.

Тут важко не помітити наявність всесвітньо відомих брендів, таких як:

Мережа магазинів, що стрімко шириться по всій країні, зарекомендувала себе на ринку України, як найкраща якість та помірна ціна.

Знижки на спортивні товари

Представники компанії стверджують, що дбають про добробут та фінансову стабільність клієнтів. Тож на сайті магазину представлені хороші знижки, що допомагають придбати найнеобхідніші товари, при цьому заощадити. Серед них 1+1=3 та пропозиції тижня. Зазирнувши на Спортмастер, помічаєш, що в даній мережі можна одягати всю сім'ю без проблем, не втрачаючи масу дорогоцінного часу для пошуків найнеобхіднішого. На полицях магазину представлений одяг як дитячий, так і для дорослих. Крім того, можна розглянути прекрасні ідеї подарунків та аксесуарів, серед них можна обрати подарунковий сертифікат, отримуючи його людина самостійно вибирає потрібні товари, які можуть стати чудовим доповненням святкового настрою.

Всі клієнти Спортмастеру мають можливість обслуговуватися в спеціалізованому сервісному центрі. Це спортивний інвентар (лижі, ковзани, велосипеди, ролики). Для досягнення максимального результату фахівці сервісного центру для роботи використовують найкраще та найсучасніше обладнання. По завершершенню ремонтних робіт сервісний центр надає гарантію на виконані роботи.

Доставка та оплата

Sportmaster дбає про своїх клієнтів і спеціально для них передбачена безкоштовна доставка товарів у відділення Нової пошти, за умови придбання товару на суму від 1990 грн. В іншому разі вартість доставки складатиме 70 грн. Крім того, клієнт може забрати товар самостійно, при цьому отримати 200 бонусів у подарунок.

З будь-яких інших питань звертайтесь за телефоном: 0800 505 707, з 8.00 до 22.00 без вихідних.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)