Як вигідно придбати тур для пляжного відпочинку

Для тих, кому зовсім не хочеться відпускати літо, існує чудова альтернатива - тури в теплі країни. Провести оксамитовий сезон на золотистих пляжах дозволяють як все більш відкриті кордони, так і можливість підібрати путівку за досить доступними цінами.

Легко вибрати максимально вигідний тур від будь-якого великого туроператора України пропонує сайт https://www.putevka.ua" . На ньому розміщено зручний фільтр, за допомогою якого стають доступними все пропозиції щодо основних напрямів. Це дозволяє порівняти різні варіанти і вибрати оптимальний.

Як вибрати пляжний тур

Сервіс "Путівка" пропонує користувачам задати вимоги для пошуку відповідної подорожі і проглянути варіанти. Так, перш за все, варто визначиться з країною. Це може бути:

Потім мандрівникам варто вибрати цікавий курорт. Якщо мова йде про Єгипет, то пропонується Вибрати все: Дахаб, Макаді Бей, Нувейба, Сафага, Таба, Хургада, Шарм Ель Шейх, Ель Гуна та інші. У Туреччині ж доступні Аланія, Анталія, Бодрум, Даламан, Кемер, Мармарис, Сіде і багато інших. А більш екзотична Танзанія може привабити Занзібаром, островом Мнемба і безліччю пляжів на океанському узбережжі.

При виборі конкретного готелю вказані лінія, кількість зірок, наявність басейнів, аквапарків та іншої інфраструктури, розташовані поруч пам'ятки та інші корисні відомості. Також можна ознайомитись з відгуками і оцінками туристів.

Здійснити виліт можна з таких міст України як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Львів, Херсон, Миколаїв, Полтава. Також потрібно вказати дату вильоту, кількість ночей туру і кількість відпочиваючих.

Як проходить оформлення і оплата туру

Такий підхід дозволяє вибрати найкращий тур з понад 12 мільйонів можливих варіантів від 25 кращих туроператорів України. При цьому бронювання вподобаної пропозиції і всі проплати проводяться онлайн, без необхідності відвідувати офіс туристичних компаній.

Оформлення страховки, перельотів, трансферу і інших нюансів також проводиться онлайн. До того ж, для постійних клієнтів Putevka.ua доступні гарячі тури за особливо вигідними цінами.

Оплатити тур можна будь-яким зручним способом. А після отримання підтвердження необхідно тільки роздрукувати квитки і відправлятися в аеропорт в очікуванні прекрасного відпочинку і безлічі нових вражень.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)