На Донбас завезли нову "партію" російських найманців - ІС

10-12-15 09:58
Facebook

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активні обстріл позицій сил АТО, також з артилерії, РСЗВ і озброєння важкої бронетехніки. Написав на своїй сторінці в Фейсбук координатор групи Інформаційний Спротив Дмитро Тимчук

"Зокрема, як і протягом попередніх діб, бойовики завдали ударів з РСЗВ БМ-21 «Град» у Мар'їнському районі Донецької області. Позиції РСЗВ перебували, як і в попередньому випадку, в Петровському районі Донецька.Одночасно фіксується перекидання в Петровський район Донецька нових сил і засобів бойовиків, в т. ч. артилерії і ББМ. У Донецьк з ремонтної бази бойовиків у Сніжне прибула колона техніки в 10 од. ( також 4 БТР-80)",-розповів Тимчук.

За його словами, протягом доби противник застосував танки. Зокрема, на північ від Авдіївки (район Красного Партизана, танки прибули з району Пантелеймоновки) 2 танка терористів вийшли на заздалегідь підготовлені позиції, один з них справив 6 пострілів в бік позицій сил АТО перед Новоселовкой-2, потім ще 4 постріли в бік Верхньоторецької.

Другий танк вогонь не відкривав (здійснював прикриття). Потім обидва танки відійшли в бік приватного сектора на Червоному Партизані. Також в районі н. п. Широкіно бойовики застосували 122-мм артилерію. Це другий випадок застосування терористами ствольної артилерії калібру 122 мм за минулий тиждень.

Південніше Стаханова продовжується перекидання підрозділи загальною чисельністю в батальйон ,перекидання йде вже 3-й добу. За добу перекинуто: 8 МТ-ЛБ і 2 Камазу - в бік Брянки, 9-10 одиниць ББМ - через Михайлівську розв'язку на Перевальськ (у 2-х МТ-ЛБ на причепі були протитанкові гармати МТ-12, 2 одиниці зі складу колони - БРДМ-2 з ПТРК).

Також зафіксовано 5 танків бойовиків на марші в бік Ломоватки. У Новоазовськ з території РФ прибула група російських найманців (всього до 100 чол.). Перевезення здійснювалося 4 автобусами. Частина найманців – без зброї.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:30Айтішник зарубав дружину сокирою через часті сварки, а труп прикопав у лісі
19:56"Розстріляний" в Одесі бізнесмен живий: до замовного вбивства причетна рф (фото, відео)
18:51Не квадробінгом єдиним: у рф зумери їдуть на "монастирінг", щоби вилікувати душу - ФСБ в захваті (відео)
17:57В Одесі 13-річна школярка померла під час повітряної тривоги
19:35У Тернополі біля студентського гуртожитку помер працівник університету

Актуальні статті

Більше публікацій
Зневірених від війни українців розводить на шалені гроші "Богородиця", дублер "Білого братства": відео хворої
Співробітників МКЧХ заживо спалили окупанти, але Червоний Хрест сам спровокував це (відео)
У РФ в'язні перерізали заручників у колонії, багато жертв: усі подробиці, фото, відео
У Києві в "Ікс-Парку" з’явились незвичні меморіали пам’яті загиблих Захисників (фото, відео)
"Звільнення "КНР": ЗСУ хочуть захопити Курську АЕС, щоб обміняти на ЗАЕС, але їх потрошать на органи