На Донбасі на власних мінах підірвалися четверо російських військових

04-06-19 10:59
СЕГОДНЯ

На Донбассе оккупанты продолжают подрываться на своих же минах из-за хаотичного минирования территорий. Причем это несет угрозу не только боевикам, но мирным жителям. Об этом сообщили в главном управлении разведки Минобороны Украины.

На Донбасі окупанти продовжують підриватися на своїх мінах через хаотичне мінування територій. Причому це несе загрозу не тільки бойовикам, але й мирним жителям. Про це повідомили в головному управлінні розвідки Міноборони України.

Так, окупаційне командування нарощує інженерне обладнання позицій з'єднань і частин "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ". Зокрема, активізувалися роботи з обладнання позицій т.зв. "Другої лінії оборони", які передбачається посилювати резервами.

"Зазначені позиції по всьому периметру їхнього розташування в авральному порядку обладнуються мінно-вибуховими загородженнями з використанням протитанкових і протипіхотних мін. Водноча, поспішність дій противника з мінування території, за відсутності взаємодії між підрозділами, призводить до численних підривів російських військовослужбовців на власних мінах. Так, протягом останніх трьох діб через зазначені причини загинуло четверо військовослужбовців російсько-окупаційних військ", – повідомили в ГУР.

Крім того, через мінування територій в тилу, противник наражає на серйозний ризик життя мирних жителів.

Відзначимо, що проблеми у ворога не тільки на передовій. Як ми повідомляли, бойовиків "косять" хвороби. У складі російсько-окупаційних військ продовжує зростати рівень захворюваності особового складу інфекційними та вірусними захворюваннями. Зокрема, з початку травня у з'єднаннях і частинах "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ" різко зросла кількість військовослужбовців, хворих на різні форми туберкульозу та ВІЛ-інфікованих.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)