На Сумщині злодійки обікрали своїх знайомих

За підозрою у вчиненні крадіжки співробітники поліції відкрили дві кримінальні провадження щодо двох конотопчанок. Про це йдеться на сайті Данкор Онлайн

В чергову частину відділу поліції з заявою про крадіжку звернувся 48-річний конотопчанин. Заявник розповів, що, збираючись в лікарню, в поспіху забув свій мобільний, а коли повернувся додому, виявив його відсутність.

«У ході проведення перевірки співробітники поліції з'ясували, що до зникнення гаджета причетна 45-річна знайома потерпілого, яка напередодні заходила до нього в гості, - коментує начальник Конотопського відділу поліції Олексій Нештенко. - Жінка одразу зізналась у скоєному і пояснила, що на злочин її штовхнуло безгрошів'я. Скориставшись нагодою, вона вкрала мобільний телефон, який лежав на столі, після чого разом з потерпілим вийшла з дому. Викрадену річ того ж дня здала в ломбард за 200 гривень, а отримані кошти витратили на власні потреби».

У подібній ситуації опинився і 53-річний житель району. Після візиту своєї 46-річної знайомої, чоловік недорахувався власних заощаджень. Поліцейські з'ясували, що під час спільного з гостею відпочинку за пляшкою горілки, потерпілий на кілька хвилин виходив на вулицю. Між тим, приятелька пошарила кімнатами будинку і викрала з кишені його куртки 900 гривень, які вже на наступний день витратила на продукти харчування та спиртне.

Зараз слідчими поліції за даними фактами порушено кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та проводиться досудове розслідування. Згідно з чинним законодавством, обом зловмисницям може загрожувати до трьох років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)