Намагався підірвати будинок і "замінував" школу: у столиці затримали небезпечного киянина

У Києві затримали чоловіка, який повідомив про замінування школи та абсолютно серйознонамагався висадити у повітря багатоквартирний будинок. Про це повідомляє столична поліція.

На спецлінію 102 зателефонував невідомий із повідомленням про те, що він нібито заклав вибухівку у будівлі школи на вулиці Семашка. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група, рятувальники, вибухотехніки та кінолог зі службовим собакою.

Під час огляду приміщень та прилеглої до школи території працівники поліції жодних підозрілих предметів чи речовин не виявили:

"Після опитування свідків та очевидців події ми встановили особу абонента, що зробив хибний виклик. Разом із цим, до нас надійшла інформація про те, що після цього дзвінка чоловік вдома відкрив газові конфорки та зачинив вікна, після чого пішов у невідомому напрямку. При цьому він попередив матір про намір підірвати будинок", - йдеться у повідомленні.

У будинку на вулиці Доброхотова, де проживає правопорушник, працівники ДСНС та газової служби відключили газ та спільно з поліцейськими провели евакуацію мешканців під’їзду. Оперативні працівники протягом кількох годин вели пошуки зловмисника, а коли розшукали, затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився місцевий мешканець, 1978 року народження, який, згідно з висновком лікарів-психіатрів, має проблеми з психічним здоров’ям.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)