Наші ветерани волейболу - найкращі в Європі: жовто-блакитний прапор гордо замайорів на престижному чемпіонаті в Іспанії (фото)

З 5 по 9 жовтня 2021 року на одному з найпривабливіших куточків земної кулі, іспанському острові Мальорка, туристичній зоні Алькудія, пройшов відкритий чемпіонат Європи з волейболу серед ветеранів (IVVA European Veteran Volleyball Championship 2021, IVVA Beach Volleyball Tournament 2021). Про це

Фінал за участю української команди став справжньою окрасою всього турніру. Підтримка була шаленою, а гра – надзвичайно напруженою та динамічною. Тож і перемога – в рази солодшою. Золоті медалі та титул чемпіона Європи з волейболу пляжного серед ветеранів отримали Ярослав Бойчук та Євген Чарнош. До речі, представництво команд було досить велике: Іспанія, Литва, Чехія, Польща, Словенія, Швейцарія, Німеччина.

«Пляжним волейболом наша команда почала займатися 5 років тому. Побачивши, що у Львові повністю відсутній пляжний волейбол, присвятили свої старання для його популяризації у нашому регіоні. Так три роки тому, ми вже вперше почали приймати участь у турах чемпіонату України і два роки поспіль проводимо на наших теренах, як організатори та учасники змагання (Стрий, Львів). Сподіваємося на те, що в майбутньому і самі зможемо організувати щось подібне в Україні, хоча з радістю можу сказати, що ми свої змагання організовуємо та проводимо на вищому рівні» – розповів Ярослав Бойчук. А підтримує львівську команду ветеранів волейболу пляжного компанія «ТАКА МАКА». До слова, ця компанія український розробник та виробник дитячих настільних ігор.

Враження просто переповнюють, емоції зашкалюють. Спорт – у будь-якому віці – це здоров’я, сила, нові можливості, знайомства і радість. Дякую всім учасникам за самовіддачу та дружню атмосферу, організаторам за турнір, а чудовим уболівальникам за шалену підтримку.

Голова Федерації волейболу Хмельницької області, голова осередку АВВУ в Хмельницькій області

Ольга Фурман.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
19:47На Житомирщині чоловік застрелив свою 7-річну дитину, дружину, а потім і себе (відео)
18:35У США поліцейські застрелили учня, який прийшов до школи зі зброєю
17:23У Києві дівчина викинулась з 14-поверху і вбила перехожу жінку (фото)
17:08В Угорщині під час сварки вбили українця: подробиці
16:58У центрі Києва чоловіка на смерть придавило бетонною плитою, що зірвалась (фото)

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)