Під Черкасами орудувала озброєна банда киян (відео)

02-12-16 16:21
СЕГОДНЯ

Правоохоронці викрили чотирьох учасників озброєної банди, який в Черкаській області пограбували пасажирів маршрутного автобуса і втекли з місця злочину.

Зловмисників взяли під варту. Зараз вживаються заходи щодо затримання інших членів банди, повідомляє прес-служба поліції Черкаської області.

"Напад на жителів Львівської області було скоєно на автодорозі в Уманському районі Черкаської області. Мікроавтобус із постраждалими зупинився для заміни пошкодженого колеса. У цей час до нього під'їхали два автомобілі, з яких вийшли невідомі особи в балаклавах зі зброєю в руках і заволоділи грошима, документами і речами пасажирів, після чого зникли в невідомому напрямку", – зазначають правоохоронці.

Проведені оперативні заходи вивели оперативників на жителів Київської області, які, за наявною інформацією, могли бути причетні до скоєння цього розбійного нападу. Отриману інформацію було надано в Департамент карного розшуку Національної поліції України та створена група з документування та затримання зловмисників.

Двох підозрюваних у скоєнні розбійного нападу затримали столичні правоохоронці, ще двох затримали співробітники Уманського районного відділення спільно з оперативниками ГУ НП в Черкаській області.

"Під час санкціонованого обшуку в помешканнях затриманих, правоохоронці вилучили близько 400 патронів різного калібру, гранату, міліцейську форму і наркотичні засоби. Вилучені речі направлено для проведення експертизи", – додають в поліції.

За цим фактом слідчими проводиться досудове розслідування. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та частини 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють причетність зазначених осіб до інших аналогічних злочинів на території України. Вживаються заходи щодо затримання інших учасників злочинної групи.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з прокуратурою припинила діяльність в Кропивницькому організованої злочинної групи, що складається з керівників і оперативних співробітників поліції.

"Перевертні в погонах" спеціалізувалися на грабежах, крадіжках, незаконних обшуків, тортурах, вимаганні грошей, хабарництві, шахрайстві тощо. Будучи знайомими з роботою правоохоронних органів, вони ретельно готувалися до кожного злочину, підлягає стежили за жертвами.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)