Поліцейський начальник в Одесі, якого затримали на "гарячому", вийшов на свободу

31-08-16 15:37
СЕГОДНЯ

Затриманий на "гарячому" 29 серпня 2015 року начальник Одеського міського управління міліції та його спільник вийшли на свободу. Про це повідомляє військова прокуратура Південного регіону.

У відомстві нагадали, що рік тому кримінальний дует був затриманий під час отримання 15 000 доларів. Під час затримання частину хабара в розмірі 10 000 доларів була вилучена безпосередньо з машини міліціонера.

"Уже в листопаді 2015 року обвинувальний акт був направлений в Біляївський районний суд. З того часу триває судовий розгляд справи, а обвинувачені весь час перебували під вартою. На жаль, з 4 серпня поточного року суд не знайшов можливості розглянути клопотання прокурора про продовження строку тримання обвинувачених під вартою. Цьому, в тому числі, сприяли і дії сторони захисту у вигляді зловживання процесуальними правами, симуляцією погіршення стану здоров'я обвинувачених тощо", – констатує прокуратура.

Вартові закону підкреслили, що при таких обставинах підстав для тримання обвинувачених немає. Інший же запобіжний захід їм теж не вибрали.

"Військова прокуратура Південного регіону України, як сторона обвинувачення в кримінальному процесі, в даний час не має процесуальних прав і можливостей змінити цю ситуацію, не дивлячись на те, що протягом усього судового розгляду державне обвинувачення має достатньо передбачених законом доказів провини кожного з підсудних", – заключили в відомстві.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)