Правила оформлення мікрозаймів

Немає нічого складного в отриманні займу без паспорту чи справок, достатньо оформити заявку в режимі онлайн. Клієнт вводить необхідну інформацію та надсилає заявку на розгляд. Якщо приймається позитивне рішення, то можна відвідати офіс організації, якщо такий є, та отримати кошти. Але зазвичай кошти надходять на банківську картку.

При оформленні кредиту потрібно вказувати паспортні дані. При першому зверненні до мікрофінансової компанії, процедура буде наступною:

Повторне звернення в МФО

Швидкий онлайн-займ без надання паспортних даних можна отримати миттєво, якщо ви вже постійний клієнт мікрофінансової компанії.

Всі благонадійні позичальники використовують послуги однієї компанії. Це зручно і вигідно, так як постійним клієнтам, які вже брали гроші, пропонують програми лояльності, бонусні пропозиції, знижки, зменшення відсоткової ставки, збільшення кредитного ліміту.

При повторному зверненні заповнювати анкету знову не потрібно - система зберігає дані, вводить більш ранні і приймає рішення про видачу кредиту на їх основі.

При одержанні другого і наступних миттєвих кридитів процедура не займає більше п'яти хвилин. Це пов'язано з тим, що новий клієнт детально перевіряється скорингом. Система оцінює його кредитну історію, звертається в бюро кредитних історій. При наступних зверненнях все це не потрібно - процедура максимально проста і можна отримати кошти на карту без надання своїх даних знову.

Мікрокредитні організації лояльно ставляться до клієнтів, які не допускають прострочень. Якщо попередні займи повертають вчасно, то позичальник отримує зменшену відсоткову ставку та збільшення кредитного ліміту.

У деяких МФО встановлюється фіксована ставка з другим залученням.

Переваги співробітництва з мікрофінансовими організаціями

Паспорт - головний документ, підтверджуючий особистість. У більшості випадків оформити кредит без нього можливо лише тоді, коли ваші данні вже внесені в базу мікрофінансової установи.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)