Скільки коштують дорогоцінні обручки та як їх обрати

Ювелірні прикраси завжди в ціні. Виготовлені з дорогоцінних металів, часто прикрашені різьбою чи оригінальним дизайном, оздоблені коштовним камінням, вони стають чудовим подарунком, а інколи навіть сімейною реліквією.

Чимало людей мають коштовні прикраси. Хтось активно користується в повсякденному житті, а інші тримають їх лише для свята чи особливих подій.

Окремо серед ювелірних прикрас варто виділити обручки. Вони користувалися популярністю в усі часи, і зараз тримають першість на арені коштовних виробів. Нерідко їх дарують до свят у якості прикраси. А є такі знаменні дати, як весілля. Саме в цьому випадку до коштовного виробу відносяться з особливою увагою, адже обручка - це символ новоствореної сім'ї. Для того, щоб обрати найкращий варіант, варто дізнатись, якою є в обручки ціна, порівняти розмір, вагу, дизайн, наявність коштовного каміння та загалом якнайширше ознайомитись з асортиментом.

Якими бувають обручки

Для того, щоб обрати найбільш вдалий варіант весільної обручки, варто визначитись з такими ключовими моментами:

На сайті ювелірного магазину “Zarina” можна побачити безліч весільних обручок, які представлені в різній варіації: кольори дорогоцінних металів (золото біле, жовте, червоне), форма виробу може бути не тільки традиційно кругла, але і інших форм, що дає змогу молодій парі виокремитися і сконцентрувати на собі увагу. Останній часом неабиякою популярністю користується мікс металів, тобто гармонійне поєднання в одному виробі. Звісно, й традиційні типи обручок. Майбутні наречені, які мають свої переконання щодо цього виробу, тут звертають увагу на поєднання малюнка і ширину обручки.

Для зручності вибору обручки інтернет-магазин “Zarina” пропонує скористатися фільтром, що представлений на сайті. Вибирати можна за такими параметрами:

Чому варто придбати весільну обручку в "Zarina"?

Весільна обручка - важлива покупка. Вона є дорогоцінною не тільки через вартість, а передусім через символічне значення. Тому вибирати кразе в перевірених магазинах, яким є "Zarina". Переваги тут очевидні:

Відвідавши брендовий магазин, кожен охочий може здійснити мрію, обираючи обручку як разом зі своєю “половинкою”, так і самостійно, добре знаючи її смаки та переваги.В магазині кожен клієнт може обрати товар за своїм смаком та фінансовою можливістю, адже ціна обумовлена багатьма чинниками. А консультанти з радістю дадуть відповіді на всі питання.
Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)