У Києві судитимуть вбивцю літньої жінки, який переховувався в Іспанії

07-08-19 15:38
УНН

У столиці судитимуть чоловіка, який підозрюється у вчиненні умисного вбивства літньої жінки з корисливих мотивів. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №6 скеровано до суду обвинувальний акт відносно зловмисника, який підозрюється у вчиненні умисного вбивства літньої жінки з корисливих мотивів", - йдеться в повідомленні.

Злочин стався у березні 2017 року на столичному Печерську. Жертвою 47-річного чоловіка стала матір його співмешканки. Знаючи, що потерпіла зберігає у своїй квартирі велику суму грошей та інших цінностей, зловмисник вирішив вчинити злочин.

Маючи доступ до помешкання, чоловік спричинив жінці численні удари тупим предметом по голові, внаслідок чого наступила смерть останньої. Викравши майже 2,5 мільйони гривень, які жінка зберігала у сейфі, злочинець втік з місця вчинення злочину.

У подальшому чоловік перетнув державний кордон з метою переховування від органів слідства. З метою арешту та подальшої екстрадиції до України його оголосили у міжнародний розшук.

В грудні 2017 року зловмисника було затримано на території Королівства Іспанії та видано правоохоронним органам України для притягнення його до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна. На даний час підозрюваний перебуває під вартою.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)