У Китаї мертве немовля прокинулося за хвилину до кремації

09-02-16 18:15
The Independent

У Китаї новонароджений, смерть якого констатували лікарі, прокинувся за кілька хвилин до своєї кремації. Про це The Independent повідомляє з посиланням на китайські ЗМІ.

Хлопчик народився в провінції Чжецзян 8 січня, на два місяці раніше встановленого терміну. Медики помістили його в інкубатор, в якому він провів 23 дні. Після цього батьки, незважаючи на рекомендації лікарів, вирішили забрати дитину додому — вони хотіли разом відсвяткувати китайський Новий рік (8 лютого).

Через два дні хлопчик захворів, його доставили назад в медцентр. 4 лютого лікарі констатували його смерть. Тіло пролежало у морзі 23 години при температурі мінус 12 градусів за Цельсієм.

На наступний день, коли дитину витягли з морозильної камери, щоб кремувати, дитина несподівано заплакала. Працівники негайно зв'язалися з його родиною. Після цього хлопчика помістили у відділення інтенсивної терапії.

Доктор Чен,який оголосив про смерть дитини, висловив здивування: «Я дійсно не розумію, як таке диво могло статися». Керуючий лікарнею зазначив, що персонал установи повинен був повторно переконатися у смерті пацієнта.

З 1 січня 2016 року в КНР набув чинності закон, згідно з яким китайська подружня пара може мати двох дітей. Очікується, що це дозволить до 2050 року збільшити число працездатних громадян в Китаї на 30 мільйонів осіб. Загальна чисельність населення КНР до 2029 року досягне 1,45 мільярда людей.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)