У столиці подружжя розповсюджувало наркотики (фото)

У ході невідкладних обшуків за місцем проживання співмешканців, поліцейські виявили та вилучили пігулки, схожі на екстазі, білу порошкоподібну речовину та речовину рослинного походження. Розпочато кримінальне провадження, у рамках якого перевіряється їх причетність до збуту наркотиків на території Києва. Про це повідомляє місцева поліція.

Під час відпрацювання адміністративної зони обслуговування дільничний офіцер Голосіївського управління поліції Євген Шевченко зі своїм колегою на вулиці Великій Васильківській помітили чоловіка та дівчину, котрі раптом змінили напрямок руху, побачивши їх. Співробітники поліції вирішили поспілкуватися із ними та перевірити документи.

Як розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Дмитро Полохало, дільничні встановили, що чоловік раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання наркотиків:

«Правоохоронці виявили у громадян згортки з білою порошкоподібною речовиною. З’ясувалось, що в Києві вони орендують квартири у Печерському та Голосіївському районах. Там ми провели невідкладні обшуки, де виявили та вилучили 28 пігулок, імовірно, екстазі, розфасовану у різні пакунки білу порошкоподібну речовину та речовину рослинного походження, електроні ваги, чорнові записи, а також 8 пляшок із невстановленою речовиною. Все відправлено на експертизу».

Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше судимий 33-річний уродженець іншої держави та його співмешканка – уродженка Донеччини, 1996 року народження, яка раніше не потрапляла у поле зору правоохоронців.

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Спільникам загрожує тюремне ув’язнення строком до трьох років.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
22:2915-річний сатаніст глибоко порізав двох дівчат, вони у тяжкому стані: фото любителя швендяти по кладовищах
21:40У Дніпрі чоловік розстріляв двох людей у гаражі
21:23Матір спалила 13-річну доньку на сексуальному листуванні: вона відправляла нюдси другу, а він їй дикпіки
21:09На Тернопільщині батько зґвалтував неповнолітню доньку
22:39На Хмельниччині батько зґвалтував рідну доньку

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)