Вчиняв систематичне домашнє насильство щодо дружини та дитини: суд у Києві виніс вирок тирану

За систематичне вчинення домашнього насильства суд призначив порушнику покарання у виді сто дев’яносто годин громадських робіт та проходження програми кривдників терміном два місяці.

У Києві до чергової частини Голосіївського управління поліції зателефонувала заявниця і повідомила про те, що чоловік вчиняє щодо неї домашнє насильство. На місце інциденту прибули співробітники сектору протидії домашнього насильства, які щодо місцевого жителя склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Пізніше кривдник повторно вчинив протиправні дії - нецензурно виражався, ображав, принижував жінку. Тож співробітники поліції складали щодо 44-річного киянина протокол та терміновий заборонний припис. Однак кривдник неодноразово їх порушував, а відтак правоохоронці відкрили щодо нього кримінальне провадження", - розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

За фактом вчинення домашнього насильства слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 126-1 Кримінального кодексу України - домашнє насильство, та за процесуального керівництва територіальної окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру. За результатами судово-психіатричної експертизи, через протиправні дії зловмисника внаслідок тривалих конфліктів у постраждалої спостерігалось постійне відчуття тривоги, накопичення негативних переживань, страху за своє життя і здоров’я та життя дитини.

Правоохоронці зібрали необхідну доказову базу та направили матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Відповідно до вироку Голосіївського районного суду міста Києва, обвинувачений визнаний винним у вчиненні інкримінованого злочину. Йому призначено покарання у виді сто дев’яносто годин громадських робіт та у подальшому він направлений до територіального центру у справах сім’ї та жінок для проходження програми кривдників на строк два місяці.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному
21:00Шкільний двірник з лютого до березня ґвалтував двох 13-річних хлопчиків: фото 25-річного педофіла
20:00Біля Львова інспекторка податкової збила двох 13-річних дівчат на електросамокаті, діти травмовані

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)