Вибивав борг: на Запоріжжі молодик вбив знайомого (фото)

Про скоєння тяжкого злочину повідомила знайома чоловіка, який помер від отриманих тілесних ушкоджень. Поліцейські встановили особу підозрюваного і затримали його. Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

8 березня вночі о 1-й годині до Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області звернулася жителька селища Балки 1972 року народження і заявила, що за місцем свого мешкання виявила труп знайомого чоловіка.

На місце події на чолі з керівництвом Василівського районного управління поліції невідкладно прибули співробітники слідчо-оперативної групи. Поліцейські виявили труп чоловіка 1959 року народження з тілесними ушкодженнями в області голови.

Правоохоронці організували слідчо–оперативні заходи, в ході яких встановили, що 8 березня близько 20-ї годині до будинку прийшли двоє невідомих чоловіків. Один із них заявив, що знайомий заявниці повинен повернути йому борг і став наносити чоловікові, який спав після розпиття спиртних напоїв, тілесні ушкодження по голові.

Поліцейські провели подальші слідчі дії і встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець 2001 року народження.

Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні тяжкого злочину.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)