Жили, наче російські "орки" у чужих квартирах: у Києві в горе-батьків вилучили 4-місячну дівчинку (фото)

У Шевченківському районі столиці соцпрацівники та правоохоронці вилучили немовля у неблагополучної родини. Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, до правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про те, що в одній із родин мати неналежно доглядає за дитиною.

"Разом із працівниками служби у справах дітей ми перевірили умови проживання родини. У квартирі були жахливі умови – всюди розкидані речі та бруд, запах цигарок, антисанітарія, при цьому сама дівчинка мала неохайний вигляд. Тож у подальшому ми із соцпрацівниками вилучили дитинку та склали акт обстеження житлово-побутових умов родини", - розповіла начальник сектору протидії домашньому насильству відділу превенції Шевченківського управління поліції Тетяна Наливка.

Чотиримісячну дівчинку оглянули медики, з нею все добре і зараз вона перебуває у лікарні. А на матір склали адміністративний протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей, та попередили жінку про кримінальну відповідальність.

Ювенальні поліцейські спільно з співробітниками сектору протидії домашнього насильства та зі службою у справах дітей провели профілактичний рейд у сім’ях, де вчиняється домашнє насильство. Такі рейди правоохоронці проводять на постійній основі. У ході проведення рейду правоохоронці та працівники служби у справах дітей відвідали неблагополучні сім’ї.

Члени рейдової групи провели профілактично-роз’яснювальні бесіди з батьками про належне виконання батьками своїх обов’язків з метою недопущення жорстокого поводження з неповнолітніми, запобігання торгівлі дітьми, недопущення найгірших форм праці, недопущення дітьми пропусків навчання без поважних причин, шкідливого впливу алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління на дитячий організм.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному
21:00Шкільний двірник з лютого до березня ґвалтував двох 13-річних хлопчиків: фото 25-річного педофіла
20:00Біля Львова інспекторка податкової збила двох 13-річних дівчат на електросамокаті, діти травмовані

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)