Директора оборонного підприємства, який за сумісництвом володів борделями, відпустили додому (відео)

Директор оборонного підприємства - власник мережі борделів Як вам така комбінація? Нічні клуби та таємні квартири для інтимних зустрічей. Бізнес на людських інстинктах, який приносить чимало грошей. Олега Погребняка, оголошеного у розшук за організацію будинків розпусти, затримала поліція. То чому ж він уже на волі. Скільки й кому він заплатив, аби вийти з-під варти? Ми знаємо.

На цих яскравих кадрах працюють правоохоронці: закривають мережу нічних клубів із «полуничкою», що діяли у Харкові та Львові. Дівчата постійно гастролювали: львів'янки їхали до Харкова, а харків'янки - до Львова. У закладах вони надавати послуги сексуального характеру. На обмін досвідом, мабуть

Борделі маскувалися під більярдні та дискотеки. Ось, один із цих закладів - зараз він, щоправда, закритий. Однак, мешканці навколишніх будинків добре пам'ятають некомфортне сусідство із еротичним присмаком.

Люди зверталися як до поліції, так і до громадських активістів. Останні проводили навіть свої рейди, допомагаючи копам. Те, що активістка пані Наталя побачила всередині нібито пристойного клубу, її неабияк вразило.

Наталя зауважила, що всі дівчата в клубі були дуже молоді. Самі розповідали, що обслуговували здебільшого іноземців. Хоча й вітчизняних клієнтів не бракувало.

Підозрюваному Олегу Погребняку лише у Львові належали два клуби та апартаменти для інтимних послуг. Відкриття чергового закладу для садо-мазо кліентів правоохоронці попередили. Коли виявилося, що власник борделів - це директор заводу оборонної галузі, його одразу звільнили з посади та оголосили в розшук.Погребняк переховувався за кордоном, але повернувся до Львова і сам з'явився до суду. Його одразу арештували.

Сьогодні за затриманого за сутенерство директора оборонного підприємства внесли заставу - 128 тисяч гривень. Він вийшов із СІЗО. Якщо його вину доведуть, то Олег Погребняк може потрапити до в'язниці на 10 років.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному
21:00Шкільний двірник з лютого до березня ґвалтував двох 13-річних хлопчиків: фото 25-річного педофіла
20:00Біля Львова інспекторка податкової збила двох 13-річних дівчат на електросамокаті, діти травмовані

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)