Немає управи на психічно хворого: у Києві дуже агресивний чоловік закидав маму з дітьми склом з балкона (відео)

У Києві психічно хворий чоловік закидав маму з дітьми склом з балкона третього поверху. Шестирічний хлопчик відскочив, а дворічного малого врятував цупкий одяг. Налякана мати викликала поліцію.

Юлія розповідає, що саме поверталась з дітьми та подругами додому. Вони йшли неквапливо тротуаром, як раптом почули крики: "Не йди сюди, не підходь!". Коли люди переходили дорогу, на них градом посипалося скло. Жінка миттю схопила дітей і потягла подалі від вікон на інший бік дороги. Саме цієї миті їй щось прилетіло важке і гостре прямо в ноги. Уламки летіли, наче гострі кинджали. Інші живі мішені теж встигли відскочити.

Мешканці будинку, у якому живе 45-річний Сергій, намагаються обходити його десятою дорогою. Агресивний неадекват тримає у страху мешканців усього будинку, але крім як просто поскаржитися на психічно хворого чоловіка - ніхто нічого не може зробити, бо примусове лікування в Україні заборонене. І це при тому, що він не вперше викидає банки і пляшки у вікно та ріже сусідські двері.

Раніше, розповідають сусіди, він був спокійним, викладав у школі інформатику, був одружений і мав дитину. Але раптово різко змінився. Лікуванням сина займалась мати, але пенсіонерка померла. Відтоді до агресивного чоловіка нікому немає діла.

Ніхто не знає, що Сергій утне наступного разу: відкриє воду чи газ. Юристи радять знайти рідних чоловіка, яких він може послухатися, або ж колективно звернутись до психіатра.

"Головний лікар психлікарні звертається з заявою до суду, який протягом пів року може дати дозвіл на госпіталізацію пацієнта для обстеження та лікування", - пояснив адвокат Григорій Лопатін.
Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
22:30Двоє "героїв сво" з зони зарізали таксиста у Криму, щоб викрасти його авто: подробиці і фото
22:00"На бруківці валяються мізки": у Києві чоловік викинувся з вікна і розбився вщент (відео)
21:43У Дніпрі 17-річна дівчина повісилась на мотузці від штор, її знайшли батьки
21:23У Києві біля Гідропарку в масовій ДТП загинула 1,5-річна дитина, вагітна жінка та чоловік у важкому стані (фото, відео)
20:56Харків весь у диму після ударів, кількість загиблих і постраждалих невпинно зростає (фото)

Актуальні статті

Більше публікацій
«руський мир» в українському спорті
Звела рахунки з життям українка, у якої на війні загинула близька людина: фото передсмертної записки і відео
Нестача сну у ранньому віці призводить до ризику розвитку алкоголізму
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка