Там Лексус розчавив 6 людей: у Харкові нардеп, який приїхав розповідати правоохоронцям про безпеку руху, цинічно порушив ПДР (відео)

Приїхав вчити правоохоронців, як треба працювати, щоб зменшити у місті кількість жахливих ДТП -  натомість сам вляпався у гучний скандал. У Харкові за кермом елітного Порше Панамера копи зупинили народного депутата та ще й члена парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Олександра Куницького. Здавалося б, очевидне нехтування правилами. Здавалося б, визнай порушення, сплати штраф і їдь собі тихенько далі. Так ні! Визнавати свою провину - це, вочевидь, занадто для наших можновладців. Лише погляньте, яку ганебну виставу влаштував народний обранець, аби зекономити 340 гривень! Соромно дивитися.

Сумнозвісний відрізок дороги, де "прославилася" Олена Зайцева, коли розчавила 6 людей та 5-х покалічила. І ось цим самим шляхом поспішає нардеп. Він нехтує ПДР, це помічають патрульні і зупиняють дорогущу автівку. Та нардеп дуже поспішає на засідання комітету з питань правоохоронної діяльності і пропонує копам відкласти розгляд його питання до вечора, щоб скористатися юридичною допомогою.

Але ж ввечері депутат йти до патрульної поліції передумав і відправив замість себе адвоката. Але і той дуже зайнятий, тому наполягає на тому, що справу потрібно ще перенести. І зауважте, всі ці маневри заради того, аби не платити 340 гривень штрафу. Цікаво, які поради цей нардеп збирався роздавати правоохоронцям під час засідання комітету і що він знає про безпеку руху. Сам нардеп поки ніяк не коментує свою поведінку, можливо не вважає за потрібне виправдовуватися перед простими смертними.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
22:39На Хмельниччині батько зґвалтував рідну доньку
22:32На Київщині рецидивіст підпалив колишню дружину в її авто за відмову відновити сімейні стосунки (фото)
22:22На Харківщині серійний збоченець познущався над 15-річною дівчинкою
22:09На Полтавщині чоловік вбив двох людей через гроші, нанісши майже 40 ножових ударів
21:4623-річний дніпрянин зґвалтував 11-річну дівчинку, а потім наніс 19 ударів ножем

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)