20-річний хлопець звинуватив копів у побитті під час допиту: у нього розірвана селезінка (відео)

У Запоріжжі 20-річний хлопець звинувачує поліцейських у побитті під час допиту. За словами хлопця, копи били його так сильно, що розірвали селезінку. Самі ж поліцейські свою провину не визнають, але показувати відеозапис допиту юнака відмовляються, спираючись на таємницю слідства.

20-річний хлопець звинуватив копів у побитті під час допиту: у нього розірвана селезінка (відео)

Коли поліцейські зупинили автівку, у якій їхав Артур разом із товаришем, то виявили крадені акумулятори. Артур сидів на пасажирському сидінні, тож він і став головним підозрюваним у крадіжці. Копи кажуть, що жодних скарг на здоров'я при затримані у хлопця не було.

«Задній номерний знак був закритий сіткою, що є порушенням правила дорожнього руху, тому патрульні і звернули увагу на цей автомобіль. З боку пасажира не було жодних скарг на здоров’я, він спокійно спілкувався з патрульними», - говорить патрульна Ганна Барко.

Нині Артур знаходиться у хірургічному відділенні п’ятої міської лікарні з розривом селезінки. До цього він два дні провів у реанімації через вкрай важкий стан. Хлопець запевняє: до такого стану його довели в районному відділі поліції.

«Слідчий та оперативний працівник били ногами, руками, палкою, усім, чим тільки можна було. Казали, щоб я взяв на себе 10 епізодів крадіжокакумуляторів», - розповідає Артур.

Самі поліцейські не пояснюють, чому хлопець після допиту потрапив до реанімації. Натомість запевняють: вже призначили службове розслідуваня і будуть виясняти, чи приміняли силу полійцейські під час допиту.

«Було призначено службове розслідування. Чи мав місце факт нанесення тілесних ушкоджень затриманому встановить подальше розслідування», - каже страший інспектор відділу комунікації ГУ НП в Запорізькій області Олександр Солошенко.

Жодних подробиць інциденту силовики не розповідають, бо посилаються на таємницю слідства. Відмовляються правоохооронці також показувати відеозапис допиту Артура, хоча ці кадри могли б поставити крапку в розслідуванні справи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення