​Чоловічі ревнощі: тиран до смерті забив 8-місячну доньку і ледь не вбив дружину (відео)

Жінка тирана написала вісім заяв до поліції, але жодної реакції з їх боку не було.

​Чоловічі ревнощі: тиран до смерті забив 8-місячну доньку і ледь не вбив дружину (відео)

На Дніпропетровщині у Павлограді чоловік жорстоко побив дружину та до смерті забив свою восьмимісячну доньку. Вбивця вихватив з дитячого візочка та кинув маля головою об землю. Причиною кривавої розправи над родиною стали ревнощі. А от чому у трагедії окрім дітовбивці винуватять ще й поліцію – читайте у матеріалі.

Розправа сталася у безлюдних хащах покинутого парку на околиці спального району. Тут чоловік побив до напівсмерті свою дружину і власними руками вбив рідну восьмимісячну дочку. Оскаженілий батько вихватив у матері дитя і кинув головою просто об землю. А сам – накивав п’ятами, залишивши напівпритомну жінку, труп власної дитини і закривавлений дитячий візочок.

«Дитина лежала... Дірка в голові – на скроні. Вісім місяців дівчинці виповнилося 11 числа. Вона навіть не хрещена, її тільки збиралися хрестити», - розповідає сусідка.

Усю закривавлену та з мертвим немовлям у руках, першими побиту жінку побачили сусіди. З останніх сил вона ледь змогла дійти з парку додому.

«Побачили, коли вона виходила з-за рогу будинку вся побита, несла дитинку, а вона вже була мертва. Ми взяли на руки дитину, вона була вся побита, місиво на обличчі було. Жінка йшла і говорила: він її убив, він її убив. Боса прибігла, вся в крові. Обличчя побите, все збити», - згадують сусіди.

Вони розповідають, що мертва восьмимісячна Саша кілька годин пролежала на лавочці біля під’їзду, доки ритуальна служба забрала її тіло до моргу. Матері ж одразу викликали швидку. Із численним травмами голови нині жінка перебуває у реанімації. Із будь-ким, окрім слідчих, говорити відмовляється.

«Її били по обличчю, її душили – є травмі шиї, є травмі обличчя, є черепно-мозкова травма. Враховуючи важкий психологічний стан, жінка відмовляється взагалі говорити», - розповідає завідуючий реанімаційним відділенням Павлоградської лікарні №4 Юрій Арутюнян.

Причину моторошної сімейної драми розкривають сусіди. Кажуть: виною усьому стали ревнощі. З молодшим за себе на цілих 10 років Миколою 43-річна Оксана душа в душу жили до народження дитини. Після – люблячого чоловіка і батька наче підмінили. Почав пити, втратив роботу шахтаря і через постійні скандали та побиття дружина його покинула. Відтоді все почалося.

«Він добивався, щоб вони були разом. Оксана була категорично проти. Вона боялася навіть виходити по кілька днів. До народження дитини все було добре, ніхто не очікував», - розповідає подруга побитої жінки Тамара.

Люди кажуть, що чоловік буквально тероризував Оксану. Переслідував та залякував, аби лише та повернулась. А згодом взагалі зірвав замок на покинутій квартирі поряд і оселився там, аби контролювати. Аби не пішла до іншого. До поліції жінка написала аж із десяток заяв, але марно.

Сусідка Людмила розповідає, що Оксана написала вісім заяв до правоохоронців, але жодної реакції з їх боку не було.

У поліції визнають: Микола справді стояв на обліку. Як сімейний тиран. Але посадити його довше ніж на 30 днів не дозволяв закон. Цього ж разу дітовбивцю розшукали і затримали по гарячих слідах тієї ж ночі. Пояснити своє звірство він так і не зміг.

Нині чоловік перебуває у СІЗО. За вбивство рідної дочки тепер йому світить довічне ув’язнення. А на дільничного, який мляво реагував на заяви, чекає службова перевірка. Сусіди впевнені: якби поліція не закривала очі на родинне тиранство – трагедії можна було би уникнути.

Постраждала жінка потребуватиме довгої реабілітації. У неї ще є 15-річний син від попереднього шлюбу та старенька матір. За злою іронією долі, сама вона працювала дитячим психологом. Але вберегти власну дитину від сімейного насильства так і не змогла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення