Дуже багато жертв: у Польщі автобус з 57 українцями впав з мосту в канаву (фото)

У Польщі рейсовий автобус з українцями сьогодні вранці потрапив у аварію. У результаті шість громадян України загинули, десятки госпіталізованих. На місці працює 30 пожежних частин і приблизно 100 рятувальників.

Дуже багато жертв: у Польщі автобус з 57 українцями впав з мосту в канаву (фото)

Пасажирський автобус з українськими реєстраційними номерами, що виконував рейс Познань-Херсон, потрапив в смертельну ДТП у Польщі. Цю інформацію в своєму Twitter підтвердив прессекретар МЗС України Олег Ніколенко.

Аварія сталася біля населеного пункту Кашице. За попередніми даними, в результаті ДТП загинули шість громадян України, ще 15 людей госпіталізовано з різними травмами.

На місце трагедії вже виїхали українські консули. Причина смертельної аварії за участю пасажирського автобуса поки не називається.

Номер телефону консульства України у Любліні, за яким можуть отримати інформацію родичі: (+48) 7841 385 55.

Як повідомляє польське видання RFM24, в салоні пасажирського автобуса було 57 громадян України. Журналісти уточнюють, що 34 пасажири отримали травми та госпіталізовані.

Автобус впав з віадука в канаву на автостраді А4 у Підкарпатті. Нині рух автострадою перекрито. Рейсовий автобус рухався в сторону Перемишля.

На місці трагедії працюють поліція, фельдшери та рятувальні бригади. Туди відразу направили вертольоти для транспортування постраждалих. Як повідомляє "Польське радіо", на місці працює 30 пожежних частин і приблизно 100 рятувальників.

"Постраждалі були доставлені в обласну лікарню в Перемишлі, Медичний центр в Ярославі, в обласну лікарню № 2 в Жешові, в лікарню в Малій Рудні і лікарні в Пшеворську і Любачеві", - йдеться в повідомленні.

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття родичам загиблих українців у ДТП в Польщі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення