П'яні мажори, які повертались із ресторану, побили журналістку «Надзвичайних новин» (відео)

Ледь тримався на ногах, але сів за кермо. Пасажири – під стать. Вони намагались втекти від поліції, проте зупинились. Вони не лише погрожували копам і журналістам, а й реально нападали і били.

П'яні мажори, які повертались із ресторану, побили журналістку «Надзвичайних новин» (відео)

В Україні щорічно проводяться рейди по виявленню водіїв в нетверезому стані. Це багаторічна традиція, в якій беруть участь правоохоронці, журналісти і громадські активісти.

Громадський патруль, який у столиці діє вже не перший рік, спостерігає за водіями напідпитку біля нічних клубів і повідомляє поліцію. На рейди по відловленню нетверезих водіїв збираються щовихідних.

Один з таких рейдів проводився в ніч з 28 на 29 вересня (з п'ятниці на суботу). Співробітники дорожньої поліції зупинили автомобіль з людьми, в якому знаходилися троє хлопців і дві дівчини. Несподівано, але вони виявилися дуже агресивними. Спочатку вони просто агресивно розмовляли з поліцейськими, а потім, коли виявилося, що ситуація ніби як вирівнялася і задираки заспокоїлись, один із них кинувся на знімальну групу «Надзвичайних новин» і вдарив в обличчя журналістку Юлію Гунько.

Агресивно вели себе всі учасники даного інциденту, включаючи дівчат, які накидалися на поліцейських, намагалися їх бити.

Поведінка була настільки неадекватною, що на місце події поступово з'їхалося все більше патрулів. Враження, ніби затримували не п'яних дебоширів, а озброєну терористичну організацію.У понеділок, 1 жовтня, журналістка, яку вдарили, подала заяву в поліцію. Відповідно, її направили на медичну експертизу.

В ефірі «Надзвичайних новин» на телеканалі ICTV сьогодні о 19.20 ви побачите, що ж насправді сталося.

Увага! Відео нападу п'яних мажорів на поліцейських і знімальну групу «Надзвичайних новин» містить ненормативну лексику!

Ведучий програми Костянтин Стогній на своїй сторінці у Facebook зазначив, що на журналістів програми й раніше скоювались напади.

«Але так, щоб по кілька разів на місяць... На очах у переляканої нової поліції... В середу пройде засідання Комітету з питань свободи слова в Верховній Раді, доручив написати запити. Дуже б хотілося, аби колишні журналісти, які стали чиновниками, спромоглися хоч щось зробити для допомоги в роботі журналістам нинішнім», - резюмує телеведучий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення