Розчленував і з'їв печінку: сатаніст, який вбив 10-річну дівчинку та її матір, отримав довічне ув’язнення (відео)

Через 6 років після жорстокого вбивства судді нарешті покарали канібала, який жорстоко вбив співмешканку з її маленькою донькою. Чоловік втерся в довіру до жінки заради її 10-річної доньки, яка стала жертвою ритуального вбивства.

Розчленував і з'їв печінку: сатаніст, який вбив 10-річну дівчинку та її матір, отримав довічне ув’язнення (відео)

Чоловік познайомився із жінкою лише тому, щоб потім убити дитину. Це було ритуальне вбивство з елементами канібалізму. Її тіло було розчленовано, окремі його частини так і не знайшли. Слідчі з'ясували, що чоловік сповідує вигадану ним самим релігію.

Канібал та його коханка, які сповідували сатанізм, до чорної меси готувалися ретельно. Нелюди спеціально чекали, поки дівчинці виповниться 10 років. За день до її дня народження чоловік застрелив матір. Чоловік вбив жінку, коли вони разом по дорозі до Києва зійшли з автобуса. Тіло чоловік залишив на місці злочину, а зброю заховав у лісі. Тіло жінки з простреленою головою знайшли на Київщині. Також експерти виявили вогнепальне поранення в ліву руку.

Через два дні після того, як була вбита жінка, чоловік приніс в жертву її дитину. Про те, де перебуває дівчинка, ніхто не знав. Убивця забрав її у бабусі, яка безперешкодно віддала чоловіку дитину, адже він проживав разом з нею та її матір'ю.

Чоловік завіз дитину на Хмельниччину, де разом зі своєю коханкою вбив її. Вони розчленували тіло дівчинки і з’їли печінку. Через місяць на території колишнього Красилівського району виявили рештки тіла дитини. На моторошну знахідку натрапили пастухи в селі на Хмельниччині. У дівчинки були виколоті очі, скальп вбивці зняли.

Сергію Любенку та його коханці Юлії Бойко на момент скоєння злочину було 36 та 19 років, замученим жертвам Катерині Обухівській та Ганні Христюк – 30 та 10 років.

Вироки для канібалів

У 2020 році за скоєне Юлію Бойко було засуджено до 10 років ув’язнення.

Днями Хмельницький міськрайонний суд нарешті закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження щодо чоловіка і визнав його винним за ч. 1 ст. 115, п.п. 2, 6, 9, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та засудив до довічного позбавлення волі. Про це 22 грудня повідомив сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

"Хмельницький міськрайонний суд визнав 42-річного чоловіка винним у вбивстві двох осіб, незаконному позбавленні волі та поводженні зі зброєю, а також у розбої", - йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення