У Миргороді одразу 4 "прильоти" по військовому об'єкту, а у 4 областях вдало спрацювало ППО: що відомо (фото, відео)

Саме сьогодні, на День Незалежності, росіяни завдають масованих ракетних ударів по містам України.

У Миргороді одразу 4 "прильоти" по військовому об'єкту, а у 4 областях вдало спрацювало ППО: що відомо (фото, відео)

У Черкаській, Сумській та Кіровоградській областях вдало спрацювали наші сили ППО. Не виключено, що метою російських окупантів була столиця. У місцевих телеграм-каналах повідомили, що вибухи пролунали на півдні Київської області, проте насправді це звуки роботи ППО донеслись аж з Черкаської області.

Дніпро

Просто зараз повідомляється про вибухи у Дніпрі. Звуки вибухів чули у Синельниківському районі, попередньо спрацювала ППО. Офіційного підтвердження станом на зараз немає.

Канів

Близько 11:00 на Канівщині в Черкаській області під час повітряної тривоги було чутно вибухи. Про це повідомили Суспільному місцеві жителі. Керівник Черкаської ОВА Ігор Табурець підтвердив, що наші сили ППО збили російську ракету.

"Слава нашим ЗСУ! Під час повітряної тривоги сили ППО збили над Черкащиною ворожу ракету", - сказав Табурець.

Миргород

На жаль, у Миргороді Полтавської області одразу 4 "прильоти" близько 11:00. Окупанти вдарили по військовому об'єкту. Згідно з відкритими даними, там знаходиться військовий аеродром.

"Військами РФ нанесений груповий удар ракетами "Повітря-Поверхня", ймовірно Х-22 по військовій інфраструктурі міста Миргород. Пожежа триває. На уражених об'єктах працюють карети швидкої допомоги, представники Національної поліції України та служби, які ліквідовують наслідки обстрілу", - розповіли подробиці у 831 бригаді тактичної авіації.

Кількість руйнувань уточнюється.

"Чотири "прильоти" по інфраструктурі Миргорода. Загиблих та поранених немає", - розповів голова Полтавської ОВА Лунін.

Кіровоградська область

Близько 09:30 ППО спрацювало на Кіровоградщині, повідомили у соцмережах. Утім, станом на зараз офіційної інформації на сторінці керівника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича про це немає.

Сумська область

Близько 13:00 повідомлялось про роботу ППО у Сумській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення