Вбили та спалили рештки у печі: на Житомирщині батьки по-звірячому вбили 5-річну доньку (фото, відео)

Батьки 9 місяців приховували смерть доньки, аби отримувати від держави соціальні виплати на неї. Після скоєного суд позбавив їх прав на двох молодших синів.

Вбили та спалили рештки у печі: на Житомирщині батьки по-звірячому вбили 5-річну доньку (фото, відео)

52-річний Павло Макарчук під вартою перебуває вже майже півтора року. У травні 2019 року чоловіка затримали за підозрою у вбивстві власної 5-річної доньки – вистачило одного удару в голову, аби вона загинула.

Замість того, аби викликати швидку допомогу, рідні батьки вчинили гірше за звірів.

«Батько вирішив приховати сліди злочину – дитину помістили до печі і спалили. Після чого рештки дитини було винесено та приховано», - розповів заступник керівника поліції Житомирщини Артем Лисогор.

Батько зізнався, що викинув кістки у річку. Аби дістати їх – довелося навіть змінювати русло. Та не факт, що вдалося знайти на дні ті самі рештки.

Мати дівчинки Олена Клусенко від журналістів тікає, а на засіданні приховує обличчя курткою. Вона тривалий час на волі, але теж обвинувачена.

Протягом 9 місяців вони приховували смерть Даринки, аби отримувати від держави соціальні виплати на дитину. За дівчинку вони видавали молодшого сина.

З самого дитинства дівчинка мала інвалідність. Геть виснажену, зі слідами побоїв її забрали в Олени та Павла соціальні служби і прилаштували в будинок сімейного типу в Житомирі. Названі батьки дівчинку лікували та виховували як рідну.

Рідні батьки через суд і не без допомоги активістів забрали Даринку назад, а за кілька місяців вбили її та спалили тіло.

Слухати справу про це страшне вбивство буде Коростенський суд. Прокурор запевняє: доказів і так достатньо.

Від самої весни розгляд справи по суті так і не можуть розпочати. Останнє засідання зірвалося, бо захворів один із трьох суддів. Обвинувачений батько тепер просить відпустити його і вже каже, що дочку не вбивав, і буквально тицяє пальцем на дружину. Обіцяє розказати свою правду Павло вже потім у суді.

«Де ваші докази? Ви чіпляєтесь за свідків, за те, що я буду переховуватись. Так свідки нічого не посвідчать. Свідок – ми: я, Олена, оті маленькі синочки і отой, хто над нами. Більше нема свідків, нема! А в процесі судового розгляду я розкажу правду, як воно усе було, а не те, що я на себе там нагріб (на суді після затримання, - Ред.). Бо послухав, дурний: бери все на себе ради дітей», - каже батько по-звірячому вбитої дівчинки на суді.

Суд залишив його під вартою. Олена буде під нічним домашнім арештом.

Наступне засідання має відбутися за два тижні. Подружжя має усі шанси потрапити за грати до кінця життя.

Двоє їх молодших синів, на очах у яких відбувалося вбивство, нині у дитячому будинку. Суд вже позбавив батьків прав на дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення