Жінка нанесла собі чотири удари ножем у серце, а потім викинула власну дитину з 5-го поверху (відео)

У Львівській області психічно хвора матір викинула з 5-го поверху дитину, а потім вистрибнула сама. Рідні та сусіди знали про недугу жінки, але нікому про це не казали.

Жінка нанесла собі чотири удари ножем у серце, а потім викинула власну дитину з 5-го поверху (відео)

Того дня 9-річну Христю матір не пустила до школи. Вже через кілька годин на землі опиняється дівчинка, а за нею - матір.

"Вона спершу викинула дитину, але та зачепилася за дерево і впала на траву. Сама ж жінка стрибнула після дівчинки і впала на асфальт", - розповідає сусідка Тетяна.

Після інциденту миттєво прибула швидка допомога. Христині пощастило – удар пом'якшили шнури для білизни та дерево. А за життя її матері зараз борються лікарі.

"Стан дитини зараз середньої тяжкості, у неї струс головного мозку та забійні рани м'яких тканин. Стан її мами набагато важчий, вона у вкрай важкому стані. У неї закрита черепно-мозкова травма, перелом ребер, двобічний гемопневмоторекс і перелом тазу", - розповів завідувач відділеням інтенсивної терапії Самбірської ЦРЛ Ігор Секелик.

Достовірно ніхто не знає, що саме відбулося в квартирі перед падінням. Відомо тільки, що перед фатальним стрибком Наталя нанесла собі чотири удари ножем у серце.

"Я думаю, що вона сама собі їх наносила. Під час обстеження ми виявили, що серце не пошкоджене",- говорить Ігор Секелик.

Рідні Наталі її вчинок пояснити не можуть або ж не хочуть, бо, як виявилося, тривалий час вони знали про її хворобу, але нікому про це не говорили і до лікарів не зверталися.

"Вона все усвідомлювала, все було, як треба. Але час від часу у неї траплялись напади шизофренії",- розповів брат Наталі Богдан.

Чоловік Наталі розлучивсяз нею ще 6 років тому і про її психічну недугу знав. Про те, щоб захистити дочку від неадекватної матері, він навіть не думав.

"Дитину можна було забрати, але це ж все-таки матір. Я їх провідував. Христю вона любила, доглядала",- каже чоловік.

Сусіди про розлади психіки у Наталі знали, бо, за їхніми словами, спробу самогубства вона робить вже не вперше.

"Вона це вже не перший раз таке робила",- каже сусідка Надія.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Якщо горе-матір виживе і буде визнана неосудною, то її позбавлять батьківських прав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення