20-річна гімнастка загинула, зірвавшись з брусів на тренуванні: лікарі три доби боролися за її життя

 СЕГОДНЯ

В університеті Південного Коннектикуту під час тренування загинула студентка – 20-річна американська гімнастка Мелані Коулман. Спортсменка брала участь в державній програмі США з підготовки олімпійських атлетів і подавала великі надії у майбутньому.

Трагедія сталася 8 листопада в залі, де Коулман займалася понад десять років. На тренуванні Мелані виконувала вправу на різновисоких брусах, але не втрималася і зірвалася вниз. Спортсменку доправили до лікарні з важкою травмою хребта. Лікарі три доби боролися за життя гімнастки, але 11 листопада Мелані померла.

Власник залу, в якому проходило тренування, Томас Альберти розповів, що Коулман не зуміла вхопитися за перекладину. Дівчина зісковзнула зі снаряда і внаслідок отримала важку травму. Газета The Sun повідомила, що після смерті Мелані стала донором органів, для пересадки нужденним в операції пацієнтам. А небайдужі люди зібрали вже 50 000 доларів на допомогу родині дівчини. Раніше ми розповідали, що англійський тренер помер після святкування перемоги своєї команди.

"Ми впевнені, що її дух, сміх і гумор житимуть через тих, хто найбільше її любив, а також через дар життя тим, хто найбільше потребував пожертвування органів", – відреагувала сім'я Коулман.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення