47 ударів ножем: прокуратура завершила розслідування жорстокого вбивства двох дівчат у столиці

Столична прокуратура завершила досудове розслідування відносно 34-річного чоловіка та його 19-річної спільниці, яких підозрюють у вбивстві двох дівчат. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Тіла жертв знайшли 4 січня 2020 року в одній з квартир на вулиці Кирилівській у Подільському районі столиці.

Як встановило слідство, напередодні вбивства підозрювані взяли на кілька днів в оренду однокімнатну квартиру на Подолі, в яку запросили двох дівчат 2000 та 2003 років народження нібито для спільного відпочинку. Дівчата погодилися.

Вже у квартирі, підозрювані відібрали у дівчат мобільні телефони, недорогі прикраси й трохи грошей. Під час здійснення супротиву з боку жертв зловмисники нанесли ножем 19–річній дівчині 17 цілеспрямованих ударів в шию та грудну клітину, та не менше 28 цілеспрямованих ударів в шию її 16-річній подрузі. Від отриманих поранень дівчата померли на місці.

6 січня 2020 року за результатами розшукових заходів підозрюваних у вчиненні подвійного вбивства затримали за орієнтуванням на території залізничного вокзалу в місті Одеса.

Крім того, слідством установлено, що 29.12.2019 підозрювані, переслідуючи корисливі мотиви, здійснили напад на мешканця столиці з метою заволодіння його майном.

Найближчим часом обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Зловмисники перебувають під вартою. За вчинене їм загрожує довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення