70 обстрілів, і "ще не вечір": на Донбасі​ 2 військових загинули, 4 поранені, нардепи, міністр та журналісти потрапили під обстріли (відео)

З боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 70 порушень, 60 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Як повідомили у пресцентрі ООС, внаслідок обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення, несумісні з життям. Четверо військовослужбовців отримали поранення різної ступені важкості та знаходяться у лікувальних закладах.

"Станом на 17 годину 19 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 70 порушень, 60 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні у район Операції Об’єднаних сил прибула група урядовців, народних депутатів, кілька десятків представників провідних світових та українських ЗМІ. На одній із позицій - у районі смт Новолуганського - народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ (зокрема, журналісти CNN, FOXnews, Washington post, New York Times, Voice of America) потрапили під під міноментний обстріл. Про це повідомила речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук у Telegram.

Серед чиновників, зокрема, секретар РНБО Олексій Данілов, віцепрем’єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, голова депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" Давид Арахамія, заступник Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенант Євген Мойсюк.

Пізніше з'явилось відео з Донбасу, де обстріляли українських народних депутатів та іноземних журналістів. Усі перебували в укритті. Звідти іноземні журналісти знімали сюжет.

Також з'явилося відео, як міністр МВС Денис Монастирський потрапив під обстріл під час візиту до району бойових дій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення