Прокуратура вимагає арешту для замдиректора держкорпорації

Спеціалізована антикорупційна прокуратура наполягатиме на взятті під варту з альтернативою внесення застави колишнього заступника президента державної корпорації В'ячеслава Мармиша, який підозрюється у пособництві в заволодінні майном Національної гвардії на суму 81,64 млн грн. Про це журналісту УНН повідомила прессекретар САП Ольга Постолюк.

"(Прокуратура проситиме для Мармиша – ред.) тримання під вартою з заставою у 80 млн грн", - сказала Постолюк.

Також Постолюк повідомила, що Вищий антикорупційний суд завтра, 23 січня о 9:10 розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу щодо Мармиша.

Нагадаємо, колишньому заступнику президента державної корпорації В'ячеславу Мармишу повідомлено про підозру у пособництві в заволодінні майном Національної гвардії на суму 81,64 млн грн.

Також САП нагадує, що в травні 2019 року про підозру у заволодінні майном Головного управління Нацгвардії на суму 81,64 млн грн повідомлено екскомандувачу Нацгвардії, гендиректору компанії-забудовниці та оцінювачу. В липні – виконавчому директору компанії-забудовниці, в жовтні – народному депутату VІІІ скликання Максиму Микитасю, якого слідство вважає організатором корупційної схеми.

Окрім того, розслідування зазначених фактів детективи НАБУ та прокурори САП здійснюють із грудня 2017 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення