9 ударів ножем: співмешканець няні по-звірячому вбив 1,5-річну дитину, а тіло викинув у під'їзд

У Кисловодську РФ співмешканець няні по-звірячому вбив півторарічну дитину. Тіло малюка сьогодні вранці знайшли з множинними ножовими пораненнями на сходовій клітці гуртожитку. Про це повідомляє пресслужба слідчого комітету у регіоні.

"За даними слідства, вранці сім'я залишила дитину з нянею, яка проживала зі співмешканцем. Саме 54-річний чоловік завдав хлопчику ножових поранень. Злочин було розкрито гарячими слідами", - йдеться у повідомленні.

Як пишуть "Известия", батьки привезли сина до няні Олени А. до гуртожитку, що на вулиці Кірова. У квартирі з нею знаходився 54-річний співмешканець В'ячеслав С. За деякими даними, він був сильно п'яний і завдав дитині щонайменше дев'ять ударів ножем, після чого викинув тіло в під'їзді та втік. Сусіди знайшли порізаного малюка та викликали швидку й поліцію. Хлопчик помер ще до прибуття невідкладної допомоги. Підозрюваного затримали, але допитати не змогли через стан сильного алкогольного сп'яніння.

Телеграм-канал "112" уточнює, що коли батьки привезли малюка до няні, то жінки вдома не виявилося. Саме тому вони й залишили сина з її співмешканцем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення