Аби українці більше читали: видавництво Фоліо пропонує витратити ковідну тисячу на книги зі знижкою 40%

"Видавництво Фоліо" пропонує витратити "ковідну тисячу" в рамках програми "є-Підтримка" на акційні комплекти книг. Знижки пропонуються аж до 40%. Акція діє з 17 грудня до 31 грудня 2021 року.

"Наповнюйте свої кошики книгами, а серця святковим настроєм разом із "Видавництвом Фоліо" та програмою "є-Підтримка", - повідомляється на сайті книгарні.

Серед комплектів книг по 1000 грн є як класична література, так і видання сучасних авторів. З повним переліком можна ознайомитись за посиланням.

Учора стало відомо, що вакциновані українці, які вже отримали "ковідну тисячу", встигли витратити понад сто мільйонів гривень. Лідером серед оплат є саме придбання книг. Наступними за популярністю йдуть заклади культури й театри, повідомив заступник керівника Офісу Президента Ростислава Шурма.

Також "ковідну тисячу" можна витратити на квитки на транспорт в межах України, абонемент до спортзалу, квитки до музею й кіно, ліки, але тільки для осіб від 60 років.

Нагадаємо, що в рамках програми "є-Підтримка" по 1 тисячі гривень можуть отримати усі повністю вакциновані українці, які досягли 18 років. Щоб встигнути отримати виплату в першому етапі, треба подати заявку з 19 до 29 грудня в застосунку "Дія".

Як скористатись карткою є-Підтримка?

  1. Отримайте картку "є-Підтримка" в застосунку або у фізичному відділенні одного із банків-партнерів: Приват, А-банк, Альфа-банк, Укргазбанк, МОНО, Ощадбанк (перелік постійно розширюється)
  2. Завантажте застосунок "Дія" та авторизуйтесь у ньому. Додайте "зелений сертифікат", який свідчить про повну вакцинацію.
  3. З 19 грудня перейдіть в додатку у розділ Послуги і виберіть пункт "є-Підтримка". Вкажіть банк, підтвердіть, що Вам 18 років, і упродовж кількох днів кошти потраплять на ваш рахунок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення