Анастасію Заворотнюк виписали з лікарні: перші подробиці

 СЕГОДНЯ

На тлі нещодавніх новин про смерть російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка хвора на рак мозку, з'явилася нова і втішніша інформація – зірку серіалу "Моя прекрасна няня" виписали з лікарні.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, Анастасія все ще перебуває у важкому стані, але її вже вивезли з клініки "Європейський медичний центр", де вона проходила лікування впродовж останнього місяця. Також в ЗМІ зазначається, що актрисі закрили обслуговування по ОМС (обов'язкове медичне страхування, – Ред.) і завершили лікувальні заходи в стаціонарі.

До всього, стало відомо, що на цьому лікування російської актриси не завершилося, її перевезли в інше місце.

Напередодні в ЗМІ просочилася інформація про те, що російська актриса Анастасія Заворотнюк нібито померла 5 жовтня. Один Telegram-канал оприлюднив скріншот листування з невідомим інсайдером, який повідомив, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" померла. За словами джерела, інформація передана працівниками тієї самої медклініки, в якій знаходиться актриса.

В свою чергу сім'я актриси теж звернулася до преси та загалу і попросили не спекулювати на темі хвороби Анастасії Заворотнюк. Так, судячи із заяв близького оточення зірки, Анастасія Заворотнюк жива і проходить лікування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення