2 тижні карантину: люди замовляють доставку консервів і відмовляються від "здорової" їжі

З 12 березня Україна перебуває на карантині через пандемію коронавіруса. Закрилися більшість магазинів та розважальні центри. Натомість зірковий час прийшов для онлайн-сервісів, служб доставки і таксі.

Як говорять у службах доставки продуктів, після оголошення карантину кількість замовлень зросла на 80%.

"Середній чек тепер більше на 15%, порівняно з лютим, і становить 1 866 грн. В минулому році, навпаки, березневий чек був менший на 4%, ніж у лютому",- повідомляють в Zakaz.ua.

Українці більше замовляють - крупи, муку, олію, молочну та м’ясну продукцію, овочі, антисептики, той таки туалетний папір та паперові рушники. Щохвилини до системи надходить одне замовлення.

Крім того, "Нова пошта" разом із Rozetka та торгівельною мережею "АТБ" - запустили у тестовому режимі послугу доставки продуктів харчування.

На сайті Rozetka можна в онлайн-режимі обрати набори необхідних продуктів та речей, замовлення будуть формуватися в магазинах мережі "АТБ", а "Нова пошта" здійснюватиме доставку.

Однак можна купити не всі товари. Клієнтам доступні будуть тільки три набори за 408, 510 і 714 гривень. Вартість доставки складатиме 60-75 грн.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення