Авто відкинуло на 30 метрів: на Одеській трасі у ДТП загинув військовий (фото, відео)

На Одеській трасі в районі смт Калинівка вчора близько 23-ї години сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

"За попередніми даними, водій автомобіля Chevrolet здійснював розворот, не впевнившись у безпечності маневру, і допустив зіткнення з автомобілем Mercedes. Внаслідок дорожньо-транспортної події двоє людей загинуло. Водія Mercedes з різними ступенями тяжкості травмами шпиталізовано до лікарні", - йдеться у повідомленні.

За даними dtp.kiev.ua, Mercedes на швидкості близько 100 кілометрів на годину вдарив у бокову частину Chevrolet. Останній відкинуло на 30 метрів від місця удару. За попередньою інформацією, водій Chevrolet, який загинув миттєво, був військовим.

На місці події працювали медики, слідчі. Патрульні поліцейські забезпечували безпеку дорожнього руху.

Так, п.2.3 ПДР наголошує керманичам про те, що для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов’язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну, стежити за технічним станом транспортного засобу і не відволікатися від керування цим засобом у дорозі та ін.

Шановні учасники дорожнього руху, неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, адже це є запорукою вашої безпеки і безпеки інших громадян. Будьте відповідальними водіями!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення