Автотроща на Миколаївщині: вагітну пасажирку вирізали з салону, вона у важкому стані з переломами ніг (фото)

У Миколаївській області в результаті зіткнення автомобіля з деревом постраждали водій і двоє пасажирів. Вагітну жінку з салону автомобіля довелося вирізати рятувальникам.

Аварія сталась на автодорозі Н-14 "Кропивницький - Миколаїв" неподалік с. Михайлівка 19 червня близько 03:40.

"Водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався із керуванням та здійснив виїзд за межі проїзної частини у кювет із подальшим контактуванням із деревом. Внаслідок автопригоди водій та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження, із якими були доставлені до медичного закладу", - повідомили у поліції Миколаївської області.

Як повідомили у обласному управлінні ДСНС, у аварії дуже постраждала вагітна жінка, яку госпіталізували у важкому стані.

"Внаслідок зіткнення постраждали водій 1993 р.н., пасажир 2001 р.н. та вагітна жінка 1979 р.н. Постраждалу затиснуло конструктивними елементами транспортного засобу на передньому сидінні. Рятувальники за допомогою спецінструмента деблокували її та передали медикам у важкому стані з переломами ніг", - йдеться у повідомленні.

Подію кваліфіковано за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Слідчі встановлюють усі обставини та причини автопригоди, розшукують можливих свідків:

"Поліцейські просять громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись до Баштанського районного відділу поліції за адресою: м. Баштанка, вул. Семена Бойченка, 5 або за телефонами (063) 131 0217, (05158) 2-71-56, (0512) 53-13-08, 102".
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення