Автотроща у Запоріжжі: BMW протаранив паркан і перетворився на купу залізяччя, водій помер (фото)

У Запоріжжі поліція розшукує свідків смертельного ДТП на вулиці Солідарності. Аварія сталася вранці 9 листопада, зіткнулися автомобілі Mercedes Sprinter та BMW. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

"Попередньо встановлено, що на вулиці Солідарності о 9:30 сталося зіткнення двох автомобілів: Mercedes Sprinter під керуванням чоловіка 1977 року народження та BMW, за кермом якого знаходився водій 1978 року народження. Внаслідок зіткнення автомобіль BMW був виштовхнутий за межі проїзної частини, де відбувся наїзд та пошкодження паркану одного з домоволодінь по вулиці Солідарності", - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП обидва водія з травмами доставлені в лікарню. Ввечері того ж дня водій іномарки помер у медичному закладі. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Обидва транспортні засоби вилучені та поміщені на штрафмайданчик до закінчення слідчих дій.

"Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та звертаються із проханням до свідків аварії, а також водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи вказаної події, звернутись за телефонами: (097)116-30-42 або 102", - наголосили у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення