Автотроща з підводою на Рівненщині: авто перетворилось на металобрухт, 8 людей постраждали, обидва коня померли (фото)

Неподалік Костополя Рівненської області зіткнулись підвода та легковик. Унаслідок автотрощі, яка сталась 5 січня близько 18:00, постраждали 8 людей, серед яких одно та шестирічний хлопчики, також загинули двоє коней. Про це повідомили у поліції.

У свою чергу в Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги зазначили, що внаслідок потужного удару 4 людей, які їхали на возі, розкинуло по проїжджій частині. Медики, які прибули на виклик, побачивши велику кількість постраждалих викликали на допомогу ще дві бригади.

"32-річний погонич гужової підводи, рухаючись узбіччям смуги для зустрічного транспорту, під час здійснення маневру повороту праворуч допустив зіткнення із автомобілем Renault Megane. Унаслідок ДТП погонича та трьох чоловіків, які перебували на підводі, із травмами різного ступеня доставили до медзакладу. Одного із них, 37-річного жителя села Борщівка, госпіталізували із відкритою черепно-мозковою травмою та забоями, двох із ЗЧМТ та забоями. Двоє коней у автопригоді не вижили", - повідомили у поліції.

У легковику перебувала сім’я рівнян із двома малолітніми дітками. 29-річного водія та двох його синів, одного та шести років, після надання медичної допомоги відпустили. До лікарні госпіталізували дружину із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом руки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення