Батьки самі приводили дітей: на Вінниччині завершили розслідування щодо покидьків, які знімали дівчаток для порно (відео)

На Вінниччині завершили розслідування справи, щодо подружжя, яке організувало дитячу порностудію під виглядом модельної агенції.

Як повідомляє прокуратура, місцевий педагог Олена Олійник, яка нібито закінчила Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського, упродовж 2017-2020 років завербувала 16 малолітніх та неповнолітніх дівчат з метою експлуатації в порнобізнесі.

Дітей вона запрошувала на зйомки, за що обіцяла їм гроші та подарунки.

Далі жінка разом із чоловіком-громадянином Австрії, виготовляли порнографічні матеріали, які продавали в інтернеті. Збоченці розраховувалися з покидьками криптовалютою.

Цікаво, що батьки самі приводили дітей до так званої модельної агенції і їх зовсім не дивувало, що дівчат фотографують та фільмують з яскравим макіяжем на високих підборах.

За даними Обозреватель, іноземний чоловік виявився раніше судимим на території Австрії у 2006, 2009 та 2013 роках за скоєння шахрайства та у 2010 році за скоєння злочину, пов'язаного з незаконним розповсюдженням наркотичних засобів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення