Батьків не було вдома: 5-річна дівчинка вилізла на підвіконня багатоповерхівки, викликали ДСНС (фото)

На Дніпропетровщині у Жовтих Водах співробітники ДСНС врятували 5-річну дівчинку, яка вирішила посидіти на підвіконні вікна. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

"11 червня о 13:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від представників поліції, що на вулиці Парковій міста Жовті Води Кам’янського району на підвіконні вікна квартири сидить маленька дівчинка. По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС встановили, що на підвіконні 2-го поверху 3-поверхового житлового будинку сидить дівчинка. Рятувальники за допомогою трьохколінної драбини піднялися на рівень 2-го поверху та зняли дитину. Як з’ясувалося, батьки 5-річної дитини були відсутні, у зачиненій квартирі дівчинка перебувала сама", - йдеться у повідомленні.

Після порятунку дитину передано співробітникам поліції.

До порятунку залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

У ДСНС вкотре закликали батьків не залишати без нагляду у домівках малолітніх дітей, що може призвести до трагічних наслідків.

"Незнання та не дотримання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних випадків. І виною цьому – батьківський недогляд. Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Пам’ятайте, що життя Ваших дітей залежить лише від Вас самих", - наголосили у ДСНС.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення